>

Tuesday, 11 February 2014

I'm back !

Bila tengok orang punya blog, terasa nak update pulak. Hehe. Aku tengok orang lain punya blog tulis bukan main panjang lagi, tapi aku sikit je. Yela, tulis pnjang pajang nanti orang malas nak baca kan. Macam aku la. Haha. Tengok blog orang, bila panjang sikit, scroll je yang mampu. Hee. Tahun ni tahun 2014. Banyak kenangan walaupun baru bulan 2. Yela, pasal kawan aku. Dulu kiteorang berempat sahaja. Lepas tu berlima.  Tapi takut juga sebab yang lagi sorang tu kira macam tinggalkan kawan yang dia dah rapat dulu. Takut kawan dia ingat kiteorang perampas kawan. Then, now, kawan aku buat hal pulak. Ada saja yang tak kena. Entah lah, memang aku ni pendiam sebab aku malaz la nak cakap. Yela, takut ada orang terasa dengan perakapan kita ke apa kan. Sebab tu aku malaz nak cakap. Lebih baik jadi pendiam daripada jadi mulut becok. Entahlah, kalau oleh, aku nak macam dulu. Tak nak dah gaduh gaduh ni. Tak de guna pon. Ok la, penat pulak nak tulis panjang panjang ni. byeee :)