>

Friday, 21 March 2014

SPM, SPM !

holla, rajin pulak aku nak tulis blog ni. Hee. Semalam merupakan hari di mana keputusan SPM keluar. Sebagai batch 96, aku bangga sebab tahun ni gred meningkat. hehe . Tahniah. woooo! excited pulak. haha. Tapi yang sedihnya, aku tak dapat merasai suasana SPM. Ye la, kv kan. Pape pon, tahniah kepada sesiapa yang dapat straight A dan keputusan cemerlang. Bagi aku, SPM tu penting sebab ia menentukn masa depan kita. SPM cemerlang, kerja pon bagus lah kan. Untunglah. Jealous kita. Haha. Ta pelah, tunggu graduate nanti. Dapat baling topi sambil pegang sijil, bestnya! Lepas SPM, tentulah sambung belajar atau kerja. Tapi kalau aku, kerja terus. Ye la, dapat duit kan. Ching ching $_$ . Tapi lebih baik sambung belajar, ye la, lebih tinggi pembelajaran, lebih tinggi pangkat kerja. pheww. haha. Oklah, sampai di sini sahaja. byeee :)

Tuesday, 18 March 2014

novel, novel, novel !

Assalamualaikum! ok , now aku nak update pasal novel pulak. Hehe. Dulu aku ta de la kemaruk sangat nak baca novel ni. Baca untuk mengisi masa lapang je. Tapi sekarag dah jadi hobi pulak. Huu . Sampai sekolah un bawak novel walaupon tebal. Haha. Saje memberatkan beg. Novel aku ta de lah banyak sangat macam korang. Adalah dalam 20 novel je. Kawan aku lagi banyak kowt. Lebih 50. Tapi aku ta heranlah sebab dia dari sekolah rendah dah baca novel. haha. Hebat ta hebat la. haha . nanti aku akan update bila ada novel baru . Meh aku senaraikan novel apa yang aku ada :

1. My love playgirl
2. Ingat janji kita
3. Suami aku ustaz
4. Aku, dia & .com
5. Takut kahwin
6. Chan Rak Ter ... Aku cinta kamu
7. Episod cinta
8. Akhirnya aku kahwin!
9. Pengantin ekspress
10. I'm mrs.kertu
11. Cinta ke 2
12. Berikan aku bahagia
13. Bukan kerana aku tak cinta
14. Projek memikat suami
15. Isteri untuk disewa
16. Suami aku pemalu
17. Dia... isteri luar biasa
18. Cantiknya si comot
19. Mas kahwinku RM 22.50
20. I love you, stupid!
21. Papa nak menantu
22. Suamiku Mr.Blind
23. Cik Blur dan Encik Ikhlas